ÎNDREPTARE JANTE DIN ALIAJ SAU OȚEL CU MAȘINĂ PROFESIONALĂ

Echipament folositContact / PrețServicii oferite / informații

0749 210 220
0749 188 034


 Program de lucru 9:00 - 18:00


Adu toate jantele din otel la forma initiala!


Roluit janta in otel, de la 40 de lei;

Roluit janta din aliaj, de la 75 de lei.

* Preturile contin TVA


Strada Lujerului nr 32-34, Sector 6, langa Mall Plaza Romania si Hipermarketul Cora Lujerului.

- Operatiunile nu includ demontare/montare roata, dejantare/jantare anvelopa, echilibrare, ci se limiteaza doar la repararea jantei.


- Jantele lovite pot ascunde crapaturi sau defecte. In cazul avarierii jantelor, recomandam inlocuirea acestora cu produse noi.


- Nu ne asumam raspunderea, sub nicio forma, pentru evenimentele negative care ar putea fi cauzate de jantele remediate;


- Pretul variaza in functie de defectele constatate.

Hartă punct de lucru

Găsește punctul nostru de lucru pe hartă

Oferte service auto

Vezi lista cu toate ofertele noastre

Programare service

Completează formularul pentru a programa o reparație la mașină

Va asiguram ca acest proces va fi executat cu profesionalism si maxima responsabilitate, dar va rugam sa retineti ca atat SC Autoserv Lujerului SRL cat si lucratorii care efectueaza operatiunea sus mentionata, NU SUNT RASPUNZATORI, in niciun fel, de degradarea sau deteriorarea jantelor aduse pentru reparatie - daune cauzate de viciile ascunse ale jantelor (existente sau aparute ulterior reparatiei).


In cazul in care aveti probleme cu integritatea sau calitatea jantelor autovehiculului dumneavoastra, va recomandam sa achizitionati produse noi, beneficiind astfel de siguranta in trafic si de efectele garantiei oferite de producatori.


Autoserv Lujerului Roluit jante otel sau aliaj Masina de roluit jante Vezi demostratie video De la 39 LEI RON39 Oferta disponibila! Comanda acum!